Rodila jsem v červnu druhé dítě opět v Bohunicích a byla jsem maximalně spokojena. Chtěla bych poděkovat pprodníasistentce Marii Lacinové a lékařce Evě Filipové.
Vešlerý personál byl velice milý, ochotný a profesionální. Rodila jsem naprosto přirozeně, bez oxytocinu, kyslíku, analgetik či dalších urychlovačů a nástřihu. Také jemné vyšetřování. Také měření a vážení miminka jsem si vyžádala až po 2hod.bondingu a kojení.Vše jsem odmítla v porodním plánu a všichni jej do puntíku respektovali a se mnou konzultovali. Měla jsem s sebou dulu Petru Sušickou, která je naprostou špičkou ve svém oboru, společně s PA se skvěle doplňovaly. Dulu k porodi doporučuji všem. Chci zdůraznit, že Bohunicích se dá rodit přirozeně, jen člověk musí vědět co chce a být připraven a informován. Na oddělení šestinedělí trošku protivnější sestry, ale většina milá, lékařky úžasné, laktační poradkyně naprosto profesionální, maximálně podporují kojení a kojit zde naučí. Také jsou tu luxusní 2lůžkové pokoje s TV a WC, sprcho, zdarma, nadstandard je zbytečný. Co se týče stravy, tak obědy výborné a velké porce, snídaně a večeře čerstvé rohlíky nebo chléb (super na koliky
) a mléčný výrobek+ovoce denně nejčastěji jablka.