| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Syn kterému je 8 m.dostává od 4 m.UM HUMANA EXTRA 1.K tomuto mléku jsme se dostali přes všechna ostatní mléka-syn měl totiž po všch obrovské zažívací potíže,zejména po Sunaru a Nutrilonu,a tato Humana bylo jediné mléko které syn bez potíží snášel.A pozitivní na něm je ještě i to,že chuťově mi připadá z těch UM nejchutnější,má krásně mléčnou sytou chuť,na rozdíl od některých v nichž jsou cítit všelijaké přidané srágory.Jo a je oproti ostatním dost levné.Což ale není důvod proč ho kupuji.Syn ho dostává i nyní v osmi měsících,protože jak říkám,po jiných mlékách má potíže,tak jsme u něj zůstali.A jinak řídím se svým úsudkem,nevím proč bych měla pediatra považovat za boha který co řekne,to je svaté.V porodnici doporučovali Bebu a od několika maminek jsem slyšela,že jim děti Bebu odmítají protože je hořká.Pokud dítěti mléko nedělá potíže,nebo dítě nemá např.alergii,tak je naprosto jedno jaké mléko dostává,některé značky mají pouze lepší reklamu a masírují maminkám mozky,že pokud mimi nedostane zrovna to jejich jedinečné nej mléko,nemůže přežít či bude do konce života zdravotně v pr...i.Takže já jsem se na názor jaké mléko dávat ani neptala,začala jsem jedním a skončila u Humany.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.