Dobrý den Myško. Na Váš příspěvek jsem narazila už po několikáté na různých stránkách. Tentokrát jsem se rozhodla reagovat. I já rodila v Litoměřicích, pravda nemůžu soudit první zkušenost, přijela jsem už s prasklou vodou. Ale to že Vás po porodu nechají hodinu na sále mi přijde logické. Můžou nastat komplikace. Jeden rohlík jsem k jídlu nikdy nedostala, jen v případě že byl ještě jogurt či jiné jídlo. Ale vzhledem k lednici na pokoji se dalo jednoduše vyřešit i vlastní jídlo. A Vaše zkušenost s platbou mi přijde absurdní, vzhledem k tomu že se platí při propuštění a na pokladně nemocnice. Pokud je víkend platí se na recepci. Pravda je, že ne každá sestřička je příjemná. Ale to by byl trochu zázrak ne?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.