| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Vsetínská nemocnice a.s.

V prosinci 2014 jsem šla na vyvolávaný porod, který bohužel díky špatné poloze miminka skončil chtě nechtě císařským řezem.
Po dobu trvání operace jsem byla umrtvena do půl těla (po celodenních porodních bolestech mi bylo konečně příjemně ). I když v průběhu nastaly komplikace v podobě krvácení, tak měli lékaři vše pod kontrolou. Všichni doktoři i ostatní personál se chovali naprosto profesionálně a měli pro mne pochopení.
Po operaci jsem byla přemístěna na poporodní JIP, kde bohužel opět nastaly komplikace v podobě "sepse" . Tu ihned podchytila paní doktorka Petruželová, které svým způsobem vděčím za svůj život . Je to vynikající, chápavá a lidská lékařka a tímto jí chci velice poděkovat, že se o mě od začátku tak pečlivě starala!
Celkově Vsetínskou porodnici hodnotím na výbornou!!! Velice ochotný personál, sestřičky na šestinedělí jsou naprosto úžasné a i když jsem rodila v předvánočním shonu, tak se o mě Všichni starali s maximální péčí!!!
Rada na závěr: Ať už se rozhodnete rodit v kterékoliv porodnici, vždy mějte na paměti, že může nastat kritická situace, kterou nikdo předem nemohl předvídat. Ale s jistotou vím, že když nastane ve Vsetínské porodnici, tak Všichni udělají první a poslední pro to, aby Vás dali do kupy a Vy si tak mohla užívat příjemné chvíle s rodinou, které jsou k nezaplacení!
Ještě jednou za vše velice děkuji Všem lékařům a sestřičkám na gynekologii. :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.