1. Užívá pouze látkové pleny: ANO
2. Přirozený porod nebo domácí: ANO neplánovaný
3. Žádné medikamenty: ANO, ale ne 100%, jsem celkem zdravá a při polykání pilulek je mi hůř než bez nich (někdy teda bohužel, jak ráda bych kdyby mi občas něco ulevilo)
4. Žádné ultrazvuky: NE, mám spoustu foteček
5. Vyhýbat se doktorům: NE, jsou to mí spolupracovníci a kamrádi, co bych bez nich dělala
6. Pravdu má jedině matka: ANO - samozřejmě a ikdyž ji nemá, platí pravdidlo, že pravdu má vždycky matka - to do mě vtloukala moje máma snad od narození
7. Žádná televize jen DVD a PC: - DVD nemáme a PC a TV je moje nutnost, jinak bych se zbláznila
8. Na telku koukají jenom chudáci (duševní, co nemají jiné alternativy): ANO - samozřejmě a já se k nim hrdě hlásím
9. Neočkovat zásadně a nikdy - očkování no comment
10.Lítání mimin ano - proč ne, když se t vezme s rozumem (ten tam bohužel kolikrát shází)
11.Kojit do tří let a žádné čajíky (čajíky vnucují babičky, Honza si stejně k mámě chodí pro mlíko, ale zatím je to i věkem kojenec, tak může, do tří let má daleko)
12.Nechodit do hypermarketů - nesnáším je, ale chodím, nakupovat se musí a jednou za 14 dní to snad přetrpím, aspoň si koupím čokoládku
13.Nelítat k moři.- nelítám, ale chtěla bych, kdybych na to měla
Takže asi 5-6 bodů, jsem děsně alternativní
K tomu nosím v šátku a nutím rodinu třídit odpadky. Na druhou stranu se holím, batikované sukně a sandály nenosím.