Přátelé, tak jsem spočítala výsledky, abychom se konečně dopátraly (my ženy, aby mě tady někdo neopravoval :) ) opravdických alternativních matek, které tady ruší kruhy všem chudinkám normálním :) O překvapení nebyla nouze. Ty, které si dodnes myslely, že jsou alternativní, byly touto anketou krutě vyvedeny z omylu, zatímco ty, které žily v přesvědčení, že jsou nealternativní, nečekaně dosáhly vynikajících výsledků. S dovolením tady vyzdvihnu některé skutečně pozoruhodné výsledky. Tak například IF dosáhla krásných mínus 13 bodů. Našly se i takové, které si spočítaly úspěšnost (suzann-j), aby na závěr zjistily, že vlastně nejsou matky (zatím :)) . Dokonce se ukázalo, že je znám případ matky, která sice na rodinu nechodí, ale určitě splńuje všech třináct bodů a ještě nějaké navíc :) Škoda, Heleno, asi by kamarádka, kterou máš tak ráda a omylem jsi ji poslala do p., vyhrála, ale uznej legendy počítat nemůžeme, bo s těmi se nedá férově bojovat :) Totéž platí i o kamarádce Tragiky :) Aachje pod vlivem dnešní debaty hodlá nahradit růžové dupačky pro očekávanou holčičku za batikové. Prý za trest, ale my víme, že je dávno tajnou obdivovatelkou všeho alternativního, jenom se k tomu dodnes bála přiznat :)
Takže abych vás víc nenapínala, vítězkou se stává
1. Vendy, která o sobě tvrdí, že získala 13 bodů. I když evidentně kecá, přejeme jí vítězství
2. Šešuli patří krásné druhé místo se ziskem 6 bodů. Na zisk titulu to bohužel nestačí, ale výsledek je to stejně obdivuhodný
3. Mab si nebyla jistá, takže výsledek můžeme zprůměrovat na 5,5. Jdu si ještě jednou přečíst její příspěvek, protože nechápu, jak je to možné
4. A dnešní největší překvapení - Monty - se čtyřmi body na ne-u-vě-ři-tel-ném čtvrtém místě
Na závěr nezbývá než doufat, že touto anketou byla definitivně vyvrácena legenda o existenci alternativních matek programově se povyšujících nad všechny bezbranné "normální" uživatelky rodiny. Vendy mi ten závěr trochu kazí, ale budiž - řekněme třeba, že je výjimkou potvrzující pravidlo