ahojda holky...jsem včera vypadla, ale objednávala jsem si na mmb věcičky na tvoření a pak už dorazil mm z práce. No a taky...už už jsme měli intimní chvilku a najednou máťa vzhůru, mm mu dal vodu a klid, ale za chvíli ječel mamí mamí a musel jít k nám do postele. Prostě kazišuk jak vyšitej, čapnul mě kolem krku a hodinu a půl mě držel a nespal...to bylo do čtvrt na 3...samo, že mm usnul a já pak padla vyřízená.
Par,jak píšeš o tom chození, tak u nás je to zase tak, že kluky jsem do teď vozila v kočárku a bez jsem s nima šla jen s mm a to jen tady u nás. Tuhle jsme byli v krámku a všichni se divili, že už chodí, tak jim říkám, že už od roka
jak je furt viděli jen v kočárku, tak je nenapadlo, že chodí
No a já se asi špatně narodila...včera tu byla kámoška a říkala, že jedna dvojčátková mamka odsud (děti starší o 14 dní než naše), tak jídlo (oběd a snídani) ji vozí příteljejí mamky z hospody, prádlo si odváží firma a přiváží jí ho vyprané a vyžehlené a děti ji každý chodí pomáhat koupat maminka. Přítele má, bydlí s ním, to jen pro upřesnění. Já teda nežehlím, ale nenapadlo bě mě nechat si prát od firmy. Mě to i baví, to voňavý prádlo.