Bod 6 je pravda! Na základě četby a filmů se dá mnohé odvodit. Já jsem třeba na základě četby Angeliky složila na vysoké škole zkoušku z evropského středověku. Protože Angelika naprosto přesně popisuje vztahy mezi králem a šlechtou a mezi šlechtou a poddanými.
Krom toho je mi záhadou, jak mohla naše generace vyrůst a přežít bez psychologů a různých poraděnků, jak jsme mohli pracovat a vychovat děti. Pravda, bylo možno si tak leda postěžovat sousedce nebo známým, ti měli stejné problémy a občas i pochopení,ale to je tak všechno.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.