Celkem mě děsí představa dávat někoho vzdělávat do české školy. Škola by měla být potrava pro mozek všech dětí, bohužel jednostraní hlupáci vychovávají zase jen jednostranné "vědce". Vše co v životě používám jsem se naučil sám, jediné čím mi škola přispěla bylo házení klacků pod nohy. Naštěstí to co mně dnes živí v mém mladí neexistovalo. Pokud by mě to škola "učila" dopadl bych stejně jako s českou gramatikou. Kašlete na vysvědčení, je pro blbce. A tuším že jeden českej čtyřkař tu vlastní tři školy. Tak řekněte, to se může zdát jen tady. 😂😂😂😂😂😂😂
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.