Také čekám druhé miminko a to mi bude 16 už 45 let. Byla jsem svobodnou maminkou nyní 17 letého syna, jeho táta se když jsem byla v 6 měsíci rozhodl, že se na to být ještě otcem necítí a vrátil se k matce, prý jsem dost silná a šikovná a určitě to zvládnu. Přes těžkou těhotenskou cukrovku jsem to zvládla. S manželem jsme se vzali 22.2.2022 ve 2 odpoledne. je o 8 let mladší a první miminku v 8 týdnu přestalo být srdíčko.Následoval smutek a kiretáž. Před měsícem jsem byla u lékaře, že to prý na těhotenství nevidí, ale mám na vaječníku velkou cistu, která by měla do 3 měsíců prasknout. Pokud bych měla pozitivní test mám hned přijít, protože by to mohlo být mimoděložní těhotenství. Po třech týdnech mi bylo velmi zle myslela jsem, že to praskla ta cista.Pak jsem začala vracet a manžel s velkými obavami mě odvezl k lékaři. Je tam sice cista, ale i miminko, kterré je vpořádku s termínem porodu na 18 narozeniny mého syna.Takže držím palečky všem našim miminkám, které budeme mít my zkušené maminky po 40 s pubertálními ratolestmi doma. Hodně štěstí a pevné zdraví ať to všichni zvládneme.
Předchozí