Já mám robotický vysavač Goddess CL 390 a jsem spokojená. Uklídí dobře, v rohu místnosti mám nabíjecí stanici, takže když vysavač má slabou baterku, tak si tam sám zajede a baterii doplní. Ze schodů nespadne a hlavně ovládání je v pohodě.... Líbila by se mi i jiná barva, než jen černá a bílá, ale co už.... Líbila se mi hlavně jeho cena,sehnala jsem ho kolem 4000 už přesně nevím. Rozhodně nebudu platit nějaký vasavač, co stojí 15.000 a více, když mi uklidí stejně. Jen platit značku? To ne, hehe:) :D
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.