aleprdek žádnej sex...
i když ze začátku...snaaad..
jsem měla jednoho šílenýho pitomce, co mě miloval až za hrob....jsem si trochu hrála na paničku, pohrála a když už byl moc akční,taky pryč, už mě to jeho "zodpovědný tatínkování, a jen jeho názor a jen jeho peníze a jen jeho práceů prostě lezly krkem, dobroblbý bylo, žemě miloval až naivně za hrob, na kolenou klečel, ipřesto, že jhsem ho nezbvala, jezdila za mnou, já už pak ani neotvírakla, zvonky vypínala, furt mlel jedno a totéž dokola...
no blb, to trvalo rok.... jako pak už docela na psýchu
no a já mladá blbá zadluženáí, mmch, tak se stejnou částkou.... jenže ještě hrozili dalšíma 3000 za nějaký poplatek už fakt nevím...
jsem šla na něj, ať když mě teda tááák strašně miluje, ať mi tedy ty prachy dá, že když mám takovýhle potíže, tak že prostě nemůžu přece dělat jakoby nic a tímpádem se nemůžu soustředit na něj
....no dal,přivez, dokonce jsem ho ani neopusztila dál se slovy, že až seto vyřeší, že bude líp, žteď že musí mít přece "pochopení".....ale von byl fakt psychopat.. posílal mi obden kredit na druhej mobil,prachy ny účet (jsem rozfofrovala
)
za dveřma mi nechávala kytky a jednou dokonce zlatý naušnice, ty jsem obratem střelila
a ještě jsem mu to řekla, že jsem žádný nechtěla.....ale on byl blb......10-20x za hodinu volal, psal a "vynucoval" si kontakt... prostěnesnesitelně otravoval
nakonec jsme dopADLI mnohem hůř, skončilo to na polcajtech, dál bych e nechtěla rozepisovat, ale vyhrákla jsem to