Přidat odpověď
já budu mít pekárnu příští měsíc přesně rok, koupila jsem si ji loni k narozeninám.
Chleba už tak často nepečeme.. ale pořád tak 2x-3x týdně, někdy i víc.
Dělám v tom prakticky všechno kynuté těsto - langoše vynikající, na pizzu, na různé záviny slané i sladké, loupáčky, koláče.
Musím říct, že jsem moc spokojená i přesto, že se pekárna teď používá už míň.
Jinak háky jdou vyndat i před pečením. Já mám jednohákouvou, ale nikdy nevyndávám, prostě to vyndám až z upečeného chleba. Taky hlavně proto, že hodně pečeme si chleba na ráno a to se mi opravdu v noci vstávat a vyndávat hák nechce :) Můj táta má pekárnu jinou, dva hnětače a ten to vyndává, má na to takový udělátko - takovej drát s očkem, byl už k tomu, já ho nemám, ale šlo by to vytáhnout určitě vydličkou nebo tak.
Jo taky sem v tom už dělala marmošku a rýžovou kaši, taky super.
Předchozí