Milé maminky, určitě se v HB- porodnici nemáte čeho obávat. Já jsem jako studentka medicíny před několika lety na porodnici před státnicí z gynekologie stážovala a byla jsem nadšená přístupem personálu k rodičkám( a to jak lékařů i porodních asistentek) a zároveň hezkými vzájemnými pracovními vztahy mezi nimi( hlavně, když srovnám s klinikou, kde jsme jako studenti praktikovali během roku). Už tehdy jsem věděla, že ač nejsem z HB, budu jednou rodit tady, i kdybych měla jet přes celou republiku...
No a teď za několik málo dní se nám má vyklubat naše 1.miminko a pár věcí se za těch pár let změnilo- po medicíně jsem začala pracovat v HB, přestěhovala se sem a provdala se tady... Jedna věc se ale nezměnila- budu rodit v HB- porodnici, jak jsem před několika lety řekla a ani to nakonec nemám tak daleko! Asi před měsícem jsem se byla na porodnici ještě podívat a myslím, že je vše při starém a dobrém!
Pokud máte možnost, určitě se běžte do porodnice podívat, uklidní Vás to a myslím, že i nadchne, jsou tam moc fajn lidičky a krásný prostředí.
Přeju všem krásná a zdravá miminka a bezproblémový porod v HB- porodnici.
Předchozí