Přidat odpověď
Pekárnu mám už přes 8 let, nyní druhou v pořadí, a jede u nás prakticky každý den. Kromě chlebů dělám i kynutá těsta (veky, rohlíky, sladké i slané moučníky) a mezi naše oblíbené jiné recepty patří rýžová kaše: program marmeláda, dáš 180 g rýže, litr mléka, lžíci másla a jeden vanilkový cukr. Pokryj formu shora alobalem, aby mléko nestříkalo při míchání do pekárny. Kaše je úplně dokonalá. Dále mám vyzkoušenou marmeládu - jen ze zvědavosti, jinak je to pro mě nepraktické vzhledem k velikosti, dělám vždy tak z deseti kil najednou totiž. Ale dobrá, můžu doporučit. Chutná nám z pekárny i sekaná, je pěkně křupavá, a často peču i makovec nebo bábovku podle klasických receptů, kde není sníh z bílků.
Předchozí