| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jj, "hrozná dřina" je u nás všechno, ve čtvrtek měla dcera ve školce karneval, předtím to pořád prožívala kdy už to bude, a po akci mi povídá "mami to bylo hrozný, my jsme museli FURT cvičit!!! a mám ÚPLNĚ utleskaný ruce, pořád jsme MUSELI tleskat :-(" .... no jelikož vím že ji organizovaná zábava opravdu nebaví, tak jsem jí to i věřila. Dneska koukám na stránky školky jestli mají fotky z karnevalu - no a naše mladá se tam pořád směje a vypadá hoodně zaujatě, po znuděném nebo unaveném xichtíku ani stopy :-) (a vůbec to že se nechala fotit je pokrok asi o 500%, v září ani omylem....)

A synek (skoro dva roky) mě dostává svými hláškami "mámu jáda" (jako že má rád mámu, "ráda" říká dcera tak to po ní opakuje), a předevčírem přišel, ruce za zády a opakoval pořád "keou, keou" - a to to trvalo než mi došlo že mi dává vybrat "kterou ruku" co jako schovává (opět po vzoru starší dcery).... no občas je to s ním detektivka.

Taky zakladatelce přeju co nejlepší start do nové etapy.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.