| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

To je zajímavé,jak jsou ty fikusy oblíbené~t~
Oba naši kocouři to párkrát vyzkoušeli,dala jsem na květináč igelitovou zábranu a přestal je to bavit.Zato fikusu to nějak pomohlo.Byl to takový chcípák a po kočičí moči(a jednom hovínku) pěkně ožil.
My máme domek a kocour chodí na záchod ven,doma má sice záchůdek,ale jen kdyby náhodou.
V noci bývá venku,ráno dojde,nažere se,celý den pospává v křesle,občas si řekne,že chce ven a zase se vrátí a nakonec večer vypadne žít do tmy.Myslím si,že má rajský život.
Párkrát se mu stala taky nehoda,při průjmu to pustil,kam neměl.To je nutno místo důkladně vyčistit a přerazit osobitou vůni Savem,jinak to láká ke znovupoužití.Rozházela jsem i pomerančovou kůru,zatím dobrý.
I to nejhodnější zvíře může doma provést nějakou čuňačinku.Náš předchozí kocour Ginger jako výrostek dostal střevní virozů a strašlivě pozvracel a pos..dětský pokoj,včetně jedné z postelí našich kluků.Kluci to přežili,kocour taky,jenom v tom pokoji pořád něco smrdělo,i když jsem vytřela kde co.Asi až za půl dne jsem objevila poslední smrdutou loužičku v nejzazším zkoseném rohu za počítačem.Naštěstí se to neopakovalo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.