Přidat odpověď
já u prvního 14 kg - ale výchozí jsem měla podváhu 58 kg - konečná 72, porodem dolů 7 a pak v 10 měsících syna váha kolem 60, to je tak akorát, u dcery 8 kg výchozí 72 (to jsem byla pěkně z nervů vyžraná), ale prvně jsem 6 zhubla zvracením, takže celkem vlastně taky 14kg, v den porodu 80, dnem porodu 10kg dolů, rok a půl po porodu 61kg, posledního půl roku jsem se snažila po šesté nežrat v srpnu jsme se totiž brali :)
Teď jsem 27.tt a ač asi ve 20tt jsem neměla nahoře skoro nic, tak teď mám už skoro 8kg, i přesto že mám spoustu pohybu, nepřežírám se, tak taky dost nabírám, cca 3 kg za měsíc, (píšou něco o 0,5kg týdně) myslím že to zas bude kolem těch +- 14 a doufám, že to půjde zase dobře dolů.... při třech dětech.. si myslím, jak fík.. . :)
ale kamarádka přibrala asi 30 kg, zadržovala vodu... a dokud kojila tak nemohla shodit, protože ještě byla alergická na to mléko.. je to u něvím kolika nějak málo procent žen, až přestala kojit, tak se jí to v pohodě ztratilo.
U tebe bych viděla, že taky zadržuješ vodu, když ti to jde pak hezky dolů, kdyby to byly tuky, tak by to tak dobře nešlo.
Předchozí