malo, a ty faktický chyby!!! Shodou okolností jsem podle obou seriálů dělala knižní verze (u prvních tří řad, pak se s tím přestalo, už to nikdo nechtěl kupovat) a musela jsem se na to tím pádem dívat. Konkrétně v Pojišťovně byly tak strašlivý logický chyby, že jsem nevěřila svým očím (a uším). Ředitel pojišťovny si nechává domů posílat složenky na pojistný, má lednici co se odmrazuje v baráku za x mega, kam si jeho choť Brožová kupuje závěsy za třicet táců, uklízečka letí do Států a nepotřebuje vízum... atd. atd.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.