Růžovka je fakt vrcholně "blbá" - občas to skouknu a je to celé jedna velká křeč,u některých herců se ani nic jiného nedá čekat, ale třeba Adamovská a Šťasný - to mě docela zklamalo jinak co se týká českých hereček - já můžu Zuzanu Stivínovou, Vandu Hybnerovou, Báru Hrzánovou a občas Táňu Wilhelmovou (teď pomíjím tu starší generaci jako paní Bohdalová nebo Janžurová, to je pro mě klasika) jinak asi už žádnou - na herečky typu Veronika Nová (hraje Sylvu v ordinaci) se fakt skoro nemůžu vůbec koukat jinak jsem si schválně dala tu práci a pozorně sledovala asi dva díly dr. House - a těm tam všem teda padají z úst perly, zřejmě doslova přeložený originál, ale to jsou fakt tak nesmyslné kecy, že to snad není ani možný
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.