Dobrý den mám problém mám 15-ti letého syna ráno ho autem odvezu do školy vidím jak vchází do budovy školy, tak tedy odjedu.jenže on chodí za školu jen co odjedu, tak vyjde moc mě to mrzí a trápí.Nechci, aby propadl a byl nevzdělaný. Dále:zaplatila jsem mu drahý kroužek šach a přihlásila jsem ho na matematický kroužek.Nejdříve mi říkal, že ho to baví jenže on tam nechodí. Nevím co mám dělat, protože ho nechci být, ale cokoliv mu řeknu tak je mu to jedno.Navíc všechno stojí určité peníze a navíc mi ze školy neustále emaily že můj syn má dalších 8 neomluvených hodin. Poraďte mi prosím co mám dělat abych ho napravila a při tom se sním moc nepohádala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.