Já děti taky nikdy ničím nestrašila, ale mladší viděl pány v pokoji často, začala jsem se ptát, co za pána to vidí, jestli je hodný nebo zlý pán a postupovala podle toho. Občas si s náma pán sednul ke stolu a dali jsme mu i talířek, někdy jsme ho vyprovodili ze dveří a šli mu zamávat z okna...po pár měsících to odeznělo. Samozřejmě jsem nikdy nehrála, že ho taky vidím. Určitě bych nespochybňovala, že to co vidí neexistuje, jestli to opravdu vidí, tak by to v malém mohlo vyvolat zmatek...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.