Ahojky všichni co se trápíte jako já!!!! Já jsem mononukleozu dostala v roce 1994 těch 10 let se mnou NIKDO nic nedělal.... protože muj "doktor" mi nedal nikam doporučení a tak to začalo....pořád jsem unavená a unavená. Každý měsíc beru antibiotika. Když jsem v roce 2002 porodila krásného zdraveho chlapečka, tak jsem myslela, že všechny problémy skončí, ale opak je pravdou... kojila jsem 13 měsícu... a to mě tak vyčerpalo, že moje doktorka si už nevěděla rady a předepisovala mi léky na deprese!!!!! No prostě mam smůlu na doktory!!! asi s tím budu bojovat asi celý život...jsem z toho fakt hotová!!! Pomůže mi někdo? PROSÍM
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.