| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jasně, co by ne :-) Já mám fest přes váhu, půlku života jsme to řešila/neřešila. Pak jsem si v hlavě řekla a dost, netrap se, přestala jsme tu nadváhu řešit, nosím klidně i minisukně, trošku šílený účes, cítím se prostě skvěle. Mám muže, dvě děti, spoustu kamarádek a kamarádů. Tloušťka je jen a jen v její hlavě.
K tchánovi - že je to hulvát, to je prostě neoddiskutovatelný fakt. Mě se taky párkrát stalo, že mě někdo v tom citlivém věku (16-20 let) urazil a co si pamatuju, tak když se mně někdo zastal, tak to bylo ještě horší. Naučila jsme se bránit sama, prostě v klidu, bez emocí jsme dokázala říct - jsi debil :-)) Vlastnímu otci bych to samozřejmě v této formě neřekla, ale bránila bych se. Doteďka mám v paměti tyhle situace, kdy jsem nic neřekla a jen se mi chtělo brečet, Kdežto ty situace, které jsme nějak zvládla a ustála, mi z paměti časem vymizely nebo zůstaly jako úsměvná historka.
Jak jsem napsala výše - je to jen v našich hlavách. Jako tlustá jsem se vdala, jako tlustá jsem vyhrála konkurz na skvělou práci, jsem tváří a reprezentant naší firmy.
Tvé příbuzné držím palce a fandím ji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.