| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Česko-německá horská nemocnice Krkonoše s.r.o.

Milá Adélo, je vidět, že tomu opravdu nerozumíš. Lékař vůbec není pesimistický a nestraší, ale má naprostou pravdu. Hlavním kritériem pro mne,budoucí maminku , je kvalitní neonatologická péče, to jest,že pediatr zvládne jakoukoli situaci, která může nastat a umí zachránit dítěti život / život kvalitní a bez následků/. Znamená to špičkově vybavenou resuscitační jednotku pro novorozence a to ve Vrchlabí opravdu není. Neumí se tam o dítě postarat, pokud by se cokoli komplikovalo, nemají vybavení ani tolik potřebné znalosti. Týká se to i péče o matku. Já vím, mnoho matek láká to, že je to malá porodnice, pár porodů, personál se může maximálně věnovat.I já jsem nastávající matka a jsem zdravotník, i já chci porodit co nejlépe, nicméně Vrchlabí je tou poslední porodnicí, kterou bych si vybrala. Bála bych se o život můj i dítěte. Já vím, že se opět ozve mnoho maminek, které mě pošlapou a budou kritizovat, ale já přeci jen volím jistotu. I naprosto fyziologické těhotenství a počínající fyziologický porod může skončit tragicky přes veškerou odbornou péči a té se ve Vrchlabí nedočkáte. Zažila jsem maminku, které během fyziologického porodu praskla výduť na břišní aortě - věc, kterou během těhotenství neuvidíte a nepoznáte. Během sekundy se z normálního porodu vyklubal závod o život alespoň matky, dítě se již zachránit opravdu nemohlo. Ve Vrchlabí by nepřežila ani matka. Toto je sice odstrašující příklad, ale stát se může - stalo se to mé sestře.Byla zdravá a nikdy jí nic nebylo, až na tříhodu u porodu. Když už si vybírám porodnici, musím počítat se vším i s tou nejhorší komplikací a tam opravdu vyhrávají osvědčené ústavy / nejlépe Apolinář/. Milá Adélo a všechny ostatní, přemýšlejte s rozvahou, racionálně a nepodléhejte stále jakýmsi kampaním za úžasně prožitý porod. Dokonale prožitý porod je ten, ze kterého vzejde naprosto zdravý nový človíček a matka bez větší újmy na zdraví, nezáleží na tom, jestli porodíte vleže, vestoje, či vnějaké jiné poloze, nezáleží na tom, zda máte nadstandard nebo ne, toto všechno jsou naprosto nepodstatné pitomosti. Než začnete kritizovat lékaře, který zcela slušnou formouřekl svůj názor a to pravdivý, doplňte si nejdříve vzdělání a více znalostí z oboru, pak můžete kritizovat, ale věcně a pravdivě

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.