| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Chamomillo, já teda bydlím do těch 150km od Prahy, ale nevím, řekla bych, že budeš mít lepší mít toho doktora tak, kde bydlíš, těžko se ti bude pak dojíždět těch x km, když budeš třeba mít nějaké potíže nebo budeš těhotná. Takže já bych doporučovala hledat v Praze.~;)

Jsou webovky znamylekar.cz tam lidé píšou recenze na různé doktory. Třeba ti to pomůže ~;) druhá věc bude, jestli ti doktoři budou brát nové pacientky.
já tak našla dobrého zubaře pro syna.

Jinak pokud ty katolické hodnoty byly k tomu studu, tak si najdi lékařku ženu.. proč ne..
a pokud byly k hormonální antikoncepci, tak žádný Dr. ti nemůže nic nutit.. já ji neberu z důvodu, že mi nedělá dobře a je pravda, že moje Dr. se tomu vždy na preventivce divila, že ji nechci předepsat a na kontrole po šestinedělí mi sáhodlouze přednášela o tom, že kojení není dostatečná antikoncepce.. jsem ji řekla, že to samozřejmě vím a že HA stejně nechci ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.