Ahojky děvčata, taky mám podobné potíže.10let jsem brala HA,před rokem jsem jí vynechala s tím,že do toho "praštím" a ono pořád nic.Po vynechání prášků jsem na menzes čekala 6 týdnů-to trvalo 3x po sobě,pak se menzes nedostavila vůbec-těhotná jsem nebyla.Šla jsem na vyvolávačku a začala užívat hormony Clostilbegyt a Duphaston.Pak přišel cyklus zas za 6 týdnů-tudíž ani ovulaci nespočítám.Další menstruace přišla za 4 týdny a to je vlastně už teď.Taky mi naskákaly beďary,občas mě bolí v podbřišku-mimo menzes.Vážím 50kg a měřím 160cm. Zítra jdu na vyšetření HSG.Hrozně se toho bojím,kamarádka mi říkala,že po vyš.zvracela dva dny...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.