Přidat odpověď
ahoj, naše malá oslavila v únoru 3.narozeniny a dostala koloběžku.
Řešila jsem přesně tendle problém, nakonec jsem se rozhodlo pro koloběžku skládací dvojkolovou (celkem dvě kola.. ne vzadu dvě kola :D a jen do 50 kg a to hned z několika důvodů.
Zaprvé má koloběžka brzdu, což ty trojkolkové většinou nemají a protože naše malá se i na odrážedle řítí jak šílená, bez brzdy prostě ani ránu. Brzdu má nášlapnou.
Zadruhé syn je méně motoricky zručný než dcera, nicméně dostal brndu až ve čtyřech a jestli hned jak fík - dcera právě chtěla a brala bráchovi (kterej ale bohužel má větší s malýma nafukovacíma kolečkama, která je sice skvělá a do 130 kg, ale bohužel je trošku těžší a dcerka neutáhne) to byl ten důvod proč jsem zvolila tu do 50kg hliníkovou s odlehčenou konstrukcí, protože dcerka je diblík.
Jinak ji má zatím doma, ven se teprve chystáme, je tu u nás ještě sníh, ale po bytě už jezdí a myslím, že venku za párkrát bude jezdit jak drak.
Jinak na kole ještě neumí.
Jo ještě poradím, koukej na to z čeho sou kolečka, aby to nebyly takový ty tvrdý, ale aspoň měkčené, protože jinak to strašně drncá a děti bolí ruce. Já právě chtěla zase s nafukovacíma, ale ty bohužel dělají až ty trošku těžší.
Předchozí