| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

já bych to zkusila, ale je možné, že ti řeknou, že jste si boty prostě blbě koupili.
My byli taky v pátek v deichmanovi a koupili malé dvoje botky, tak jsem zvědavá. Ona zas měla odranou nohu z jarních od loňska. Nazuli jsme a bylo to v pohodě, říkala, že netlačí a než jsme došli na polikliniku asi 300 m tak už fňukala, že ji bolí nožičky.. doma jsem zjistila, žeje má odrané na patách, prostě malé botky, ale ona asi skrčila palec nebo něco, když jsem jí je nazouvala.

Jinak doufám, že nás dřít taky nebudou. Protože jsme jen vyzkoušeli, žádné chození a šli.

To je totiž problém někdy u bot, že to zjistíš až při delším chození.
Ty malíčky.. ho třeba tam může dřít šev boty.. to mívá manžel, že je prostě šev v blbém místě.. a že to dře se zjistí u dítka až po delším chození a klenba že dře.. to taky vidíš až po delším chození.

Já bych to zkusila a řekla, že tady ho boty netlačily, že to jsou vady, které se projevily až při delším nošení, že při zkoušce v obchodě to prostě nebylo patrné. A uvidíš.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.