Moje máma má labradorku,která hrozně líná,ale fakt velká spousta chlupů musí několikrát deně chlupy zametat.Ona se potom jen proběhne jednou a velké množství chlupů z ní znova padá.Nikdy jsem neviděla psa tak moc pouštět chlupy.Pes je chovaný doma.Máte nějaké rady tipy?Existuje nějaký šampon aby tolik nelínala?Nebo jí chybí nějaký vitamín.Nemůže to být nějaký zdravotní problém?Nemáme s tím žádné zkušenosti já mám psa,který nelíná vůbec (pudl).Díky všem za radu jak to alespon trošku zmírnit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.