Taky máme takový případ. Nidky u nás nebyl, ale chlupů tafy máme požehnaně, stačí okolo něho projít a jsem chlupatá skoro jako on... je to pes.. labrador. U nás je to tím, že když si ho švagrová pořídila, tak ho denně koupala v šamponech a pod a to se prý do třech měsícůl nesmí, natož denně. A proto tak extrémě line. Nedá se s tím prý dělat nic, ale je to hrozné.Zkoušela jsem ho vyčesávat, ale měla jsem už obrovitou hromadu chlupů a stále linul stejně... až se divým, že má pořád tak hustou srst...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.