Moje druhé těhotenství je úplně jiné než předchozí. Minule jsem až do čtvrtého měsíce nevěděla, že "jsem v tom" a doktorka mě léčila na něco jiného. Tentokrát je to úplně jiné, od začátku je mi příšerně špatně - hlavně z jídla a bolí mě hrozně v kříži. Mým největším problémem je maso - dodnes jej nemohu ani cejtit, zato ovoce bych jedla pořád. Také zatím málo přibývám, ale to bylo minule stejné. Současně je mým hlavním problémem bolest v zádech, hlavně jakmile si lehnu, nebo při mytí nádobí. Jinak už se hrozně těším na miminko. Snad to stačí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.