Přidat odpověď
Trdlo, škoda, že nejsi schopná to urejdovat a "dát průchod vášním" a utajit to. Já vím, to bude asi nepopulární názor, ale třeba bys časem sundala růžové brýle. Nekonzumovaná láska trvá často dýl, než by trvala v případě její "konzumace", protože si člověk dělá iluze a trápí se...coby kdyby.
Otázka taky je, jestli tomu staršímu pánovi jde jen o milenecký poměr, nebo to bere vážněji. Někdy se to ženské fakt špatně rozeznává, obzvlášt když chlap rozbalí všechem svůj šarm a ona je tak vyprahlá po citu, zájmu atd...
Kdyby ovšem ten muž byl mladší...tak bych na to koukala ještě trochu jinak.
Manžel na mě dělá dojem, typického Cecháčka - to je můj soukromý termín pro tyhle typy, co jsou konzervované ve svém postoji "já chlap, já nic nemusím"...nic řešit, s ničím pomáhat, o něco se snažit.
Já jsem nepochopila pořád nějak jeho práci a vytíženost...píšeš, že je doma sporadicky, jinde zase píšeš, že jezdí do práce na devátou...
No jestli je doma fakt sporadicky, tak to na mě dělá dojem, že vy máte takové "externí, víkendové" manželství. A že vám tak dlouho vydrželo i nejspíš díky tomu, že on pořád není doma. Kdyby byla doma permanentně, situace by se mezi váma vyhotila nejspíš už dřív. Takhle se to dá "přežít".
Známá měla taky kamionáka a manželství jim "jakžtakž" klapalo díky tomu, že on nebyl permanentně doma a jakmile náhodou delší dobu byl, měli okamžitě krizi. Prostě vůbec nebyli zvyklí žít spolu a to okamžitě vyplulo na povrch.
U vás typuju, že je to taky tak. Nebyla to svatba z velký lásky, děti přišly protože jste chtěli děti, ne že jste je chtěli zrovna spolu...nebo se ti ozvaly mateřský pudy. A pak už jste tak nějak samospádem jeli dál...
Předchozí