nj, asi ti to přijde hloupé, ale já bych to viděla jako že bych měla radost že jsem mohla něco podobného zažít (někdo to v životě nikdy nezažije....) a mít na takovou epizodu vzpomínky je prima. Je fakt že někdo je na to žít až úplně navrcholu, mě osobně to nevyhovuje, protože "nahoře" je tak málo místa a pak už vede jen cesta dolů, většinou šlusem, a na to já nemám náturu.
Ovšem z celého toho jsem nevyrozuměla, zda tvůj trvalý přítel o tvém vztahu věděl/tušil či ne, to je taky dost podstatná věc....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.