| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tak tebe vždycky ráda vidím. No původně jsem se nechtěla rozepisovat, protože podle mě je to jen vývojově. Ale synek nápadně málo spí, přes den spí do hodiny a to jen jednou. Spí od devíti do šesti a půlku noci sice už neřve- ale kroutí se a skoro nespí. Nepostojí ani na vteřinu, u žádné činnosti nevydrží, prostě obchází byt a demoluje ho. Srovnávám ho s dcerou, která sice nespala od roka přes den, ale za to si vydržela něco prohlížet, vydržela si hrát s jednou hračkou- třeba jen pět minut (což je maximum, co podle mě roční dítě udrží) Četla jsem s dcerou knížky, prohlížela jsem si s ní obrázky. Synáčka je prakticky nemožný cokoliv naučit, nevydrží ani u jedné říkanky. On jenom obchází skříňky a snaží se jim urvat dvířka, leze na stoly, židle, leze na postele, šíleně se vzteká je-li mu zamezen přístup. S věcmi si nehraje, jenom je vezme do ruky, praští s nimi o zem a potom jde strhnout ze stolu další věc. Blbý je to, že se nemůžu věnovat ani jednomu dítěti pořádně. Doufám, že je to tím, že se přidusil, dlouuuho ležel jako placka a teď se snaží vše dohnat a objevil pohyb. Snad jo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.