Přidat odpověď
tak tebe vždycky ráda vidím. No původně jsem se nechtěla rozepisovat, protože podle mě je to jen vývojově. Ale synek nápadně málo spí, přes den spí do hodiny a to jen jednou. Spí od devíti do šesti a půlku noci sice už neřve- ale kroutí se a skoro nespí. Nepostojí ani na vteřinu, u žádné činnosti nevydrží, prostě obchází byt a demoluje ho. Srovnávám ho s dcerou, která sice nespala od roka přes den, ale za to si vydržela něco prohlížet, vydržela si hrát s jednou hračkou- třeba jen pět minut (což je maximum, co podle mě roční dítě udrží) Četla jsem s dcerou knížky, prohlížela jsem si s ní obrázky. Synáčka je prakticky nemožný cokoliv naučit, nevydrží ani u jedné říkanky. On jenom obchází skříňky a snaží se jim urvat dvířka, leze na stoly, židle, leze na postele, šíleně se vzteká je-li mu zamezen přístup. S věcmi si nehraje, jenom je vezme do ruky, praští s nimi o zem a potom jde strhnout ze stolu další věc. Blbý je to, že se nemůžu věnovat ani jednomu dítěti pořádně. Doufám, že je to tím, že se přidusil, dlouuuho ležel jako placka a teď se snaží vše dohnat a objevil pohyb. Snad jo.
Předchozí