Díky, kouknu na ti Imse. Prohlížela jsem si ted´ Haipa Daipa a taky Plienky.sk. Neb žiji na Slovensku a většina firem sem moc nechce nic zasílat. Ale na to je ještě čas a objednala bych si je k ségře, která k nám přijede prázdninovat.
Kam se vkládají ty separační vložky a jak je to tenké? Já jsem to nikde na živo ještě neviděla a tady to nikde v obchodech nemají. Popravdě ani když jsem ted´ byla v Čechách, tak to u nás v žádném obchodě neměli, abych si je mohla prohlédnout, jak kalhotky, tak ty separačky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.