My nejsme žádní kdo ví jací ekologové, ale ta děsivá čísla od rozpadu až po to, co dokáže takový malý človíček vyprodukovat za odpady jsou pro mě hrozivá a strašně nerada jsem se na tomhle faktu podílela i tyhle dva blbí měsíce. Navíc jsem si sama ozkoušla, jaké je to pohodlné, když nemusíš ted´ hned přebalit, vždyt´ to ještě chvíli vydrží a najednou je plína pomalu tunová. Mě to příjde velmi nehygienické a vlastně už i je to pro mě taková nějaká póza, protože když vidím, že moje dítě čurá co hodinu a některé děti nejsou přebalované i více jak 4 hodiny... nevěřím, že to nemá vliv na zdraví. V látce se ti těžko stane, že necháš dítě řvát 6h, samo si řekne, že je počurané. Já si také vložky nenechávám x hodin a na ruzné houbyčky trpím zpravidla, když podlehnu reklamě a koupím si ty superd´uper ultra suchý. Prosté nevěřím tomuto pokroku.
S látkovkama jsme absolvovali i dovolenou a v pohodě, 8hodinové přejezdy autem domu, taky v pohodě, děláme si přebalovací-kojící přestávky, prvních 9 měsícu neznalo naše dítko nic jiného a my jsme byli spokojení a ono tuším také. A taky ta rodinná idilka, když kojíš, tat´ka si otevře pivko a vezme si žehličku a je jediný z celého příbuzenstva, kdo umí složit plínky tak pékně jako já, už se na ty večery zase těšíme