| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

My nejsme žádní kdo ví jací ekologové, ale ta děsivá čísla od rozpadu až po to, co dokáže takový malý človíček vyprodukovat za odpady jsou pro mě hrozivá a strašně nerada jsem se na tomhle faktu podílela i tyhle dva blbí měsíce. Navíc jsem si sama ozkoušla, jaké je to pohodlné, když nemusíš ted´ hned přebalit, vždyt´ to ještě chvíli vydrží a najednou je plína pomalu tunová. Mě to příjde velmi nehygienické a vlastně už i je to pro mě taková nějaká póza, protože když vidím, že moje dítě čurá co hodinu a některé děti nejsou přebalované i více jak 4 hodiny... nevěřím, že to nemá vliv na zdraví. V látce se ti těžko stane, že necháš dítě řvát 6h, samo si řekne, že je počurané. Já si také vložky nenechávám x hodin a na ruzné houbyčky trpím zpravidla, když podlehnu reklamě a koupím si ty superd´uper ultra suchý. Prosté nevěřím tomuto pokroku.

S látkovkama jsme absolvovali i dovolenou a v pohodě, 8hodinové přejezdy autem domu, taky v pohodě, děláme si přebalovací-kojící přestávky, prvních 9 měsícu neznalo naše dítko nic jiného a my jsme byli spokojení a ono tuším také. A taky ta rodinná idilka, když kojíš, tat´ka si otevře pivko a vezme si žehličku a je jediný z celého příbuzenstva, kdo umí složit plínky tak pékně jako já, už se na ty večery zase těšíme~c~~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.