Jájo,seš v pěkné depce,zkus to ted aktuálně neřešit,pár dní,já vím,lehko se to říká,ale prostě vidíš ten šok a všechen ten zmatek,který by nastal....kdyby...
Ale sama víš,že všechno se nějak nakonec zvládne...U nás je situace obdobná,naši 1,5letí dvojky většinu dopoledne u mě prostojí a pronadávaj či prokňourají,že u nich nesedim anehraju si s nima v kuse...ale vidím,že každý týden navíc je to lepší,ale je pravda,že jsou to pořád mimina,ale taky je pravda,že těch 8m u vás holky udělaj obrovský pokrok...Já bych to tak černě neviděla-miminko bude zpočátku dost spinkat,bude moct v zimě spát na zahradě v kočáře,a když ne,budeš ho nosit v šátku, s holkama se budeš moct vydat někam do MC-zvyknou si na děti,třeba tam mají i hlídací školičku na dvě tři hodinky tam budou moci zůstat...mimi budeš moct nakojit kdekoliv...
Ono taky záleží na každé z nás,jaká jsme ...takže to každý vidí jinak,někdo se hroutí s jednoho miminka,neví,kde mu hlava stojí dva roky,některá mamina je akční,zvládá práci,tři děti a je ok...jiná ne... a hlavně,ty jseš ted zvyklá na pořádněj záhul s holkama,tak to vidíš ještě černěji než to bude
Držím palce,myslím na Tebe