Přidat odpověď
Ter, ale to je právě to co se snažím napsat... že to, že dítě přebaluju často, prostě když vidím, že má počůranou plínu a je to zrovna možné ho přebalit... nesouvisí s BKM... to je prostě normální ať používáš, co používáš... ano, pak je možná pár matek, které na to kašlou, ale opět to nesouvisí s tím, jaké plíny kdo používá...
stejně tak je přirozené, pokud je to možné, nechat dítě co nejvíce nahaté... to dá rozum...
ale třeba si zase nenechám čůrat a kadit jen tak po bytě... to už mi tedy přijde lepší plína a pak přebalit... pro všechny, i pro dítě... a když si diskusi přečteš, tak to není nic nenormálního tady
a pak nedávno Kopřiva tu psala, jak je nepochopitelné, že si díě řekně o plínu na kakání... teď to tak má i dcera, prostě čůrá na nočník, záchod attd., ale na kakání si řekne o plínku, vykaká se, omyjeme a ok... mi to nevadí, protože je to jen otázka času, ale zatím je z toho trochu bojácná, na nočník nechce... a co? já jsem ráda, že si řekne a nebuju ji tlačit, protože chronická zácpa je tak snadá v tomto věku...
takže já bych řekla "jak se z lesa ozývá..."
Předchozí