Jájo,
tak předně - je velký šok být bezdětná a pak mít jedno dítě než k jednomu dítěti další - to už je člověk "zajetý" a volné večery a víkendy co byly za bezdětnosti neřeší a opravdu se jedná o dobu, kdy nejmladšímu dítěti je těch cca6 let, to pak může být už se starším sourozencem samo doma a i ty volné večery najednou jdou. No a pro tebe to musel být megašok z bezdětnosti rovnou do dvojčat, ale pokud si zvládla víceméně sama se postarat o dvojčata, zvládněš i to další miminko ... vím o čem mluvím, prostě JEDNO mimi je pohoda a vůbec nechápu na CO jsem si s jedním dítětem mohla stěžovat než jsem poznala péči o dvojčata. Jde opravdu o ten první rok miminka, spíš tedy o tu zimu, to si myslím bude pro vás pro všechny krušné, ale pak už to bude pohoda. Držím palce, ať tě panika opustí a já ti věřím, že to zvládneš!
Vždyť o co horší je tohle mimi než holky? Jen tím, že má o 2 roky starší sourozence?
Milu,
žena se třemi dětmi určitě není matka pluku, mít tře děti je v dnešní době téměř norma. Nezastírám, že ten první rok to bude mít Jája náročný, ale pak už jen samá pozitiva a ...
V dnešním časopisu Ona dnes je rozhovor s Petrou Svobodovou zakladatelkou Hnutí za aktivní mateřství mmj má sedm dětí, no tak u ní bych už to označení matka pluku asi použila.