Přidat odpověď
Tak jsme zase měli dlouhou debatu o naší situaci, on odcházet nechce, pokud k tomu nedám podnět já, budeme normálně fungovat, jen s tím, že spolu nebudeme spát a že občas odjede na víkend za sportem, já budu vědět, že je s ní, protože přiznává, že je zamilovaný a se zamilovaností nelze bojovat. Už víc lidí mi řeklo, jestli o něj dál stojím, zkusit zatnout zuby, nevyčítat, vytvářet doma pohodu a že do roka či dvou ta chemie opadne, mluvili o tom i lidé, kteří si tu situaci prožili. Tak to asi zkusím, zapracuju i na svém vzhledu, zkusím v létě víc sportovat a jestli on se přesto rozhodne odejít, budu vědět, že jsem udělala vše, co jsem mohla. Jinak jsem se dozvěděla, že milenka se chce rozvádět, ale ten můj řekl, že nechce a stěhovat se taky nechce, kvůli práci, kvůli dětem a prý i kvůli mně. Že jí řekl i to, že kdykoliv budu něco potřebovat, okamžitě pojede za mnou. Vím, že jsou to jen slova, ale on asi nedokáže na rozdíl od ní úplně spálit mosty, tak si říkám, že to musím aspoń zkusit, i když ho možná stejně ztratím. M.
Předchozí