| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pokud nechce odcházet, tak se pokus v tom nějak vydržet. Bude to hodně těžké, hlavně na tvou psychiku, ale bez oběti není výsledek. Zda to bude pozitivní výsledek ukáže čas.
Mě tvrdí můj ŽM, že se svou ženou nespí,že miluje mě. Ale nepálí mosty, nechává si zřejmě ten čas než se ta láska utiší a pak se právě uvidí. Nezlobim se za to, ono opravdu chce si takový krok promyslet.

Zapracovat na vzhledu? A jak si v tuhle chvíli připadáš? Co jsi dělávala jako mladá holka bez dětí? To bych zkusila obnovit. Ono není dobré pro děti a manžela úplně zabít svou osobnost svobodného člověka.

Milenka zřejmě ucítila podle ní tu správnou chvíli ukázat tomu tvému, že na to má odejít a že by měl taky. Nezazlívej jí to, je zamilovaná a v tuhle chvíli udělá cokoliv aby ho získala. Máš šanci udělat to samé, zvednout hlavu a jet dál.

Je to divné, že ti takhle radím...jsem z pozice té druhé a není to zrovna 2xmedové... ach ti chlapi..toliko je milujeme a toliko se kvůli nim napláčeme.

Co je ten sport co manža tak velmi miluje?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.