Dobrý večer, takže postupně:
Leny ahooooj
![:-)](/g/s/0.gif)
jo taky to tak vidím, prostě to takhle vyšlo, ... akorát mě štve (no vlastně už ani ne, už jsem to rozdýchala
![~;)](/g/s/2.gif)
), ře to tak vyšlo.
Samozřejmě že jde o tohoto, nehledám "někoho", ale stýská se mi po tomto - jo, Ivy díky, již nejsem špatná
![:-)](/g/s/0.gif)
Klaki taky zdravííííím, jasně, muži...
Mabelo, možná se zeptám, ale určitě později, až to bude již víceméně věcná otázka, jak se to seběhlo, že jeli, a v tomto složení...
Hilly, prezervativ nepoužíváme, ale ono většinou není jaksi proč, a dále on je zdravý a já také (alespoň co do krevních testů), a partnery nestřídáme.
Smilo, ale on na mě nezapomněl, a předhazovat mu, ž e mě to mrzí, dokonce moc, by nebylo moudré, a on mě zná má rád moudrou
![~t~](/g/s/20.gif)
Pilar obávám se, že vyloženě "zamilovaný" už nějaké to desetiletí není (no možná byl znovu přechodně před pár lety na nějaký ten týden-měsíc), a ty hory si užil velmi dobře, i když jinak,, než se mnou.
Luc-luc, myslím že to není další milenka, ostatně i já jsem spíš přítelkyně, parŤačka, ono nám to s tím sexem zas tak často nevyjde
![~;)](/g/s/2.gif)
Necítím se v poníženém postavení - jako vůči komu? S žm jsme rovni zcela jistě.
Jo a ještě teda nechýpu, proč mám téma přejmenováno tak blbě, že se na něj může chytit kdejaká neblběnka?!?