To bych neplatila. Po mě taky chtěli zaplatit za převod čísla na jinou osobu - dítě, takže dál já v tom figuruju, ale aniž by mě na to někdo předem upozornil a to mi ještě jak dlouho předtím posílali dopisy, že mi smlouva ubde končit, ať prodloužím a kdesi cosi a pak tohle. Nedala jsem se , tak dlouho jsem jim psala, že to nezpaltím, že si mají nejdřív pořádně proškolit personál a tak a nakonec mi přišel dopis, že mi tu částku stornují. Trvalo to, ale povedlo se. Je to opravdu katastrofa.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.