Já jsem minulý týden rodila v Podolí a můžu všem jen doporučit!!!! Nevím, jak to vypadá v Krči, ale Podolí je fakt výborné. Je teda pravda, že šílená registrace může odradit, docela jsem se bála, že se do porodnice třeba ani nedostanu, i když jsem se zaregistrovala, ale nakonec bylo volno. A k registraci je tento fígl: berou na den jen 12 mamin, ale i když už tě ten den (kdy máš přesně 14+0 týden) nezaregistrují, napíšeš si žádost přímo k řediteli o mimořádnou registraci a ten to schválí.
Porodní sály jsou nové, každý porodní pokoj má vlastní koupelnu, je tam naprosté soukromí a já měla super porodní asistentku a jěště tam byly holky medičky k ruce, moc ochotné a milé.
Na běžném šestinedělí už není takový luxus, nicméně sestry byly ochotné a vždycky poradily a pomohly. Návštěvy můžou na pokoj, pokoje jsou po 2 nebo po 3. Jediná vada oddělení je v tom, že je tam společné WC a sprchy pro celou chodbu, takže se člověk docela projde. Ale zas na druhou stranu, aspoň jsem se hned po porodu rozhýbala
.
Myslím, že nejvíc záleží na lidech, na které zrovna narazíš. V každé porodnici je něco: v Motole je třeba lepší šestinedělí.
Hodně si chválí Bulovku a četla jsem i že chválí Vinohrady. Takže nakonec i v Krči to bude dobrý.. K.