•horní ret od 950 Kč •horní končetiny od 8 300 Kč •podpaží od 3 200 Kč •dolní končetiny celé od 14 000 Kč •lýtka od 7 500 Kč •bikini-line od 3 000 Kč
našla jsem jeden ceník. Brada - myslím, že 600.... a byla jsem 3 x. Po dvou letech budu muset počtvrté, protože tam tmavé chloupky. Asi 10 ale vadí. Horní ret 950 stačilo 2 x - ale je to snad nejdražší klinika v Praze, i když dobrá a cenu počítají od impulzů, co potřebovali. Třeba jsem byla na bradě a najednou pod tou lupou našla 2 chloupky na tváři, takže dalších - netuším přesně kolik Kč... bylo to do 100,---
Známá si moc chválila nějakou foto... cosi světlem. Zjistím. Bylo to levnější.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.