ahoj, chci vám napsat inspiraci a doufám, že mi taky něco poradíte. Objevila jsem s dcerou hry od Granny. Zatím máme jenom dvě- můj první kvíz- jsou to takové kartičky, kde se hledají souvislosti. něco jako chytré pero, ale tisíckrát zábavnější. Je to plno kartiček, dají se strčit do kapsy a nemusí se to hrát jako desková hra. Docela nás to baví. Máme od Granny i oblékání panáčků, to už je trochu pro mimina, ale taky docela dobrý. Máte i vy nějaké zajímavé tipy na hry ? Zvláště v dny jako je tento ? Dík
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.