| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Enži, nedá mi to ti nenapsat trochu, pro tebe asi pozitivního... .

Já jsem ti psala o našich dvou beznadějných případech v naší rodině a představ si, že v obou případech došlo najednou, ku našemu šoku a nechápání, po tolikerém ponižování a nevěrám a nevím čem k návratu. Jedni už byli rozvedení a dokonce už po dvou letech vyměnila sestřenice i klíče, říkali jsme si, jak je to super, jak se dala dohromady a když mi volala, že nemuže pŕijít na plánovanou návštěvu, páč je jí hrozně, čekala jsem spíš, že mi řekne, že je s někým náhodně těhotná, než že jí začal uhánět její bejvalej. Vyrazila mi dech! Totál! ...ale sama začala prohlašovat, že je oba toho mohla ušetřit možná, kdyby byla ostrá hned od začátku a né, že do rozvodu mu neustále ukazovala otevřené dveře. Vše se začalo měnit, když pocítila v sobě novou sílu, vuli k novému životu.

Já teda nevím, já bych asi do takového vztahu už znova nešla, ale kdo ví, nezažila jsem to.

Ale pokud o to stojíš, přeji ti moc, moc, aby to něco znamenalo a byla jsi zase št´astná~s~~6~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.