Přidat odpověď
1. Musí se o tu pekárnu nějak specielně pečovat? Ani ne..
2. Pečete raději ze směsí už namíchaných nebo ze svého těsta? Ze svého, podle ověřených receptů z Dámy. Občas samozřejmě i ze směsí, ale v menšině případů. Nejvíce nám chutnají směsi z Lídla.
3. Někde jsem četla, že by se prvně měli dávat tekuté a až potom sypké věci, je to tak? ANO.
4. Vytahujete háky než se zapne pečení nebo je tam necháváte do konce? My k tomu máme takový háček, aby se to dalo vyndat. - My používáme ten háček až po upečení chleba. Obvykle se mi nechce špinit ruce těstem při vyndávání. Díra nám nevadí. Metlu nedávám, když zapínám jen program Pečení.
5. Našla jsem strašnou kopu receptů na slovenské MMB, ještě projdu i ten český, ale máte i nějaký jiný tip na recepty z pekárny? Ano, na Dámě: http://domacipekarny.dama.cz/ Doporučuji recepty Zindule.
6. Pomůže každá připomínka. Hodně úspěchů při pečení a spokojené strávníky!!
Předchozí