Přidat odpověď
Tak dneska jsem byla zrovna u lékařky ORL. Ve dvou letech měl prvně píchnuté levé ucho, potom ve čtyřech pravé a často ho bolelo ouško. Z neznalosti jsme to rozehnali kapkami, což má za následek zjizvený bubínek. Asi tak rok a tři měsíce hůře slyší. Jenže mi přijde, že to (pokud nemá rýmu) není tolik. Prostě, že se zlepšil, nicméně mu Mudra dneska asi nenaměřila nic - má špatné ucho. Bohužel z ní nedostanu žádné hodnoty, jen to, že je to špatné. V lednu jsme měli přijít na kontrolu, jenže měl střevní virózu, potom následovalo očkování, ještě předtím měl šílenou alergickou reakci. Chtěla mu dát drenáž do uší nebo nechat dát v nemocnici. Takže mi vynadala, že už to dávno mohl mít. Jenže komunikace na bodu O, nic nevysvětlí - má příšerně pacientů.
Mně bohužel nikdo nechce věřit, že náš malý je alergik. Na alergologii to potvrzené nemá. Je to již několik let, co tam byl, tak zopakujeme návštěvu - snad budeme úspěšnější. Je to blbé takto psát, ale já si myslím, že občas nedoslýchá kvůli přílišnému zahlenění nebo otokům. Dávám mu Zyrtec. jednou měl strašnou alergickou reakci, že mu Mudra musela píchnout kortikoidní injekci.
Již jsem tedy byli se objednat v nemocnici na tu drenáž. A stejně pí. Dr. si ho nechá _ jeho sluch znovu změřit v nemocnici před tím, než rozhodne, zda má nebo nemá jít na operaci. Já se obávám, že mu to moc nepomůže. NO, uvidíme.
Promiň, že jsem se tak rozepsala, ale nějak je to u nás taky docela dost aktuální.
Předchozí